Tecnica Rush E-Lite Ms. Zväčšiť

Tecnica Rush E-Lite Ms.

Nový produkt

Pre trailových bežcov, ktorí potrebujú presnú, reaktívnu, ľahkú topánku, vhodnú do rôznych terénov.

Vrelo odporúčame.

Viac detailov

4 položky

Tovar skladom u nás.

132,50 € s DPH

Technológia:

TECNICA ROLLING SYSTEM:
- Tecnica Rolling System je systém pozostávajúci z troch zón, z ktorých každá má iné vlastnosti na základe rôznych oblastí chodidla a spôsobu ich pohybu. Tradične sú topánky rozdelené na dve časti: zadná 1/3 (od päty po klenbu chodidla) a predná 2/3 (od klenby po špičku). Tecnica Rolling System otočí tieto proporcie: zadná časť topánky predstavuje 2/3, čo zaisťuje lepšiu absorpciu nárazu a skorší a úplnejší kontakt so zemou a poskytuje plynulejšie odvaľovanie bez akéhokoľvek rozptylu energie a plynulý chod. priľnavosť.

- Dopredný prenos energie je zaručený totálnou kontinuitou obuvi, dosahujúcou maximálne odvaľovanie v prednej časti (1/3 topánky) a umožňujúci väčší pohon vpred, pričom spotrebuje menej energie, znižuje únavu a zlepšuje výkon .

CERISM LABORATÓRIUM ŠPORTU:
- Tecnica Rolling System je výsledkom dlhodobého biomechanického výskumu vykonávaného v CERISM Sports Science Laboratory v Roverete, jednom z najvýznamnejších medzinárodných výskumných centier špecializujúcich sa na bioinžinierstvo a pohyb človeka.
Výhody systému TRS pre výkon outdoorových športovcov boli preukázané stovkami hodín testovania a sériou laboratórnych analýz simulujúcich rôzne rôzne podmienky, ktoré preukázali zníženú svalovú únavu, lepší kontakt so zemou a rozptyl tlaku na svaly a kĺby.

SADNÚ IHNEĎ:
- Koncipované Inovačným centrom Tecnica s cieľom stretnutia
športovci? špecifickým potrebám každej časti chodidla, Wrap & Free systém pracuje v tandeme so systémom zapínania a vytvára topánku, ktorá sa prispôsobí všetkým rôznym tvarom chodidla, čím poskytuje čo najväčší pocit zabalenia a slobody.

JEDNA ZÓNA PREHYBU:
- Zóna zavinovania vychádza z architektonickej geometrickej štruktúry v tvare mostíka, ktorá obklopuje chodidlo v strednej časti a je navrhnutá tak, aby zaručovala maximálnu stabilitu, prispôsobenie zapínania a prenesenie výkonu.

  • RÝCHLE DORUČENIE
  • DOPRAVA ZADARMO NAD 75€
  • DOPRAVA KURIEROM AŽ DOMOV
  • VRÁTENIE TOVARU do 14 DNÍ

Ďalšie produkty v rovnakej kategórií

  • 79,90 € Skladom

    JET TERE lacnejšia verzia tenisiek JET zaručuje ľahkosť a moderný dizajn pre všetkých tenistov.

    79,90 €
    Skladom
  • 207,46 € 249,95 € -17% Tovar skladom u nás.

    Inovatívna trekingová obuv Tecnica Forge S GTX Ws. je jedinou trekkingovou topánkou akú budete potrebovať. Prvá kompletne prispôsobiteľná obuv v segmente. Tieto topánky naozaj sadnú a v kombinácii s Goretex membránou a Vibram podážkou sú jedinečné.

    207,46 € 249,95 € -17%
    Tovar skladom u nás.
  • 78,00 € Skladom

    PROPULSE BLAST CLAY ženské tenisky na antukové povrchy, komfortný zvršok a Michelin podrážka spolu s Powerpásikmi udržujú stabilitu pri každom pohybe. DOSTUPNOSŤ PRODUKTU SI OVERTE TELEFONICKY ALEBO EMAILOM.

    78,00 €
    Skladom
  • 59,00 € Skladom

    Juniorské tenisky JET AC JUNIOR - profesionálne tenisky pre mladých hráčov. Ultraľahké a komfortné zabezpčujú rýchlosť na tenisovom kurte. DOSTUPNOSŤ PRODUKTU SI OVERTE TELEFONICKY ALEBO EMAILOM.

    59,00 €
    Skladom
  • 85,00 € Skladom

    Bedmintonová obuv pre pokročilých hráčov SHADOW SPIRIT vďaka DSC technológii zabezpečuje dokonalú absorbciu nárazov pri doskakovaní a pohyb po ihrisku.

    85,00 €
    Skladom
  • 99,00 € Skladom

    Tenisová obuv PROPULSE FURY vyvninutá pre hráčov hľadajúcich stabilitu na kurte a trvácnosť. DOSTUPNOSŤ PRODUKTU SI OVERTE TELEFONICKY ALEBO EMAILOM.

    99,00 €
    Skladom
  • 50,00 € Skladom

    PULSION AC juniorské tenisky pre mladých rekreačných hráčov tenisu, ale aj na bežné nosenie a športové aktivity.

    50,00 €
    Skladom
  • 110,00 € Skladom

    Farba 2019 Black/Tomato red Tenisová obuv PROPULSE FURY vyvninutá pre hráčov hľadajúcich stabilitu na kurte a trvácnosť.

    110,00 €
    Skladom
  • 90,00 € Skladom

    Pánska tenisová obuv od firmy BABOLAT JET MACH I -  teniska zabezpečuje vysokú pohyblivosť a rýchlosť na všetkých povrchoch kurtov počas hry. DOSTUPNOSŤ PRODUKTU SI OVERTE TELEFONICKY ALEBO EMAILOM.

    90,00 €
    Skladom

Naše najpredávanejšie produkty